Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bryter tystnaden om en relation som gått lite under radarn. Bildkälla: STELLA Pictures/Instagram/Oliver Kylington

Bianca Ingrosso om relationen: "Tack för du kom in i mitt liv"

Många ställer sig frågan om Bianca Ingrosso har hittat kärleken efter sitt breakup med Phillipe Cohen år 2022. Förra året syntes hon med flera hockeyspelare i Ibiza och spekulationerna om hon hittat kärleken gick varma. Nu bryter hon tystnaden om en relation som gått lite under radarn.


De senaste åren har Bianca Ingrosso karriär gått på rullande räls, med ett CV som framgångsrik influenser, entreprenör och företagare. Det medför att hon reser på lyxiga solsemestrar emellanåt – såsom Palma de Mallorca, Ibiza och Mykonos.

Förra året såg vi Bianca festa med några kända hockeyspelare på Ibiza. Nu öppnar hon upp om relationen till en av killarna hon träffade på paradisön.

MISSA INTE: Bianca Ingrosso köpte lyxpresent till Benjamin – för 45 000

I oktober 2023 berättade Bianca Ingrosso att hon var kär. Bildkälla: STELLA Pictures/Patrik Österberg

LÄS MER: Bianca Ingrosso flög helikopter till Taylor Swift-konserten

MISSA INTE: Bianca Ingrosso: "Jag är kär"

Bianca Ingrosso: "Jag är kär"

På solsemestern stötte Bianca Ingrosso och bland annat hennes vänner Alice Stenlöf och Donya Hosseini, in i de två NHL-spelarna Patrick Cehlin och hans kompis Oliver Kylington.

Efter resan gick spekulationerna varma om Bianca möjligtvis börjat dejta hockeyproffset Patrick, eftersom de under resans gång syntes tätt ihop. 

– Nej men det går bra. Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Ehm, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, sa Bianca till Aftonbladet vid tidpunkten. 

– Jag är kär, berättade hon även för mamma Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av "Wahlgrens värld", som sändes i oktober 2023.

Bianca Ingrosso och hennes vänner festade med flera NHL-spelare i Ibiza förra året. Bildkälla: Instagram/Oliver Kylington

MISSA INTE: Bilderna avslöjar familjen Wahlgren-Ingrossos förvandling

Bianca Ingrosso hyllade Oliver Kylington som fyllde år under gårdagen på sin Instagram-story. Bildkälla: Instagram/Bianca Ingrosso

LÄS MER: Därför slutade Lovisa Worge hos Bianca Ingrosso: "Hemskt"

Bianca Ingrosso om Oliver Kylington: "Tack för att du kom in i mitt liv"

Nu visar Bianca Ingrosso upp den okända relationen med en av killarna, som hon sågs umgås med sommaren 2023. Mannen på bilden är Oliver Kylington och det har gått lite under radarn att de är så pass nära vänner som de verkar vara.

"Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!", skrev Bianca på sin Instagram-story och hänvisade till ett inlägg från förra sommaren på Oliver. 

Under hösten har Bianca dessutom varit på plats i USA och kollat på NHL-matcher. Men om Oliver har spelat när Bianca varit där är dock oklart, eftersom han varit borta under en längre period av privata skäl. 

Oliver tidigare uttalat sig om relationen till Bianca, till Hockey News.

– Jag kommer inte svara på någonting utan jag tror ni har fiskat upp vad vi har lagt ut på sociala medier. Så ni får gissa er till det ni får se. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det, svarade Oliver då på reporterns fråga om relationen med Bianca.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!